lunes, 9 de junio de 2008

Acord per regular l'escalada a Sant Llorenç

L'acord va ser signat per representants del Servei de Parcs de la Diputació, de la FEEC i de la Vegueria del Vallès. La particularitat d'aquest acord és que, per primera vegada, hi ha participat un grup d'escaladors que han pogut expressar lliurement la seva opinió.Aquesta manera d'arribar a l'acord ha possibilitat un ampli consens pel que fa a l'escalada i se suposa que ajudarà a què els termes en què ha quedat redactat siguin respectats.
Indrets on NO ES PODRA ESCALAR:
Can Pèlacs-Cova Roja-El Mugró-Turó dels Cabrits-Turó dels Boc-Turó de les Nou Cabres-La Morella-Paret de les Foguerosses (excepte algunes agulles)-Canal del Llor-Agulles del Serrat de la Coca-El Montcau-Matarrodona-Agulles de Matarrodona-Castell del Boc-El Paller de Tot l'Any-La Roca Salvatge-Castellsapera-Roques de la Coca-Els Cortins-Castell de la Serra de l'Espluga-Turó del Mal Pas de Puigdoure-Les Formigues-La Castellassa del Dalmau i la Pallera-Roca del CorbMorrals de la MataMorral de la BassaMorral d'en Bens.
Zones RESTRINGIDES TEMPORALMENT
(de l'1 de gener al 31 d'agost, època de nidificació de les aus):
El Paller de les Foguerosses-El Gegant de les Foguerosses-Agulla petita de les Foguerosses-Parets inferiors de la Roca Mur-El Cavall Bernat de la Vall-Els Emprius.

La resta del massís es considera zona on es pot escalar tot l'any, per bé que en alguns casos s'ha recomanat evitar-hi l'escalada de l'1 de gener al 31 d'agost, període de nidificació de les aus.

No hay comentarios: