lunes, 9 de junio de 2008

Zones amb regulació de l'escalada

Montserrat Sud
Per a la conservació de la fauna amenaçada i després de constatar l'inici de la seva reproducció en la zona de la Coma dels Naps de Baix, temporalment no es permet l'escalada en totes les vies situades a partir de la via SAME de l'Agulla del Senglar fins a la via Trànsfuga de l'Agulla Fina. L'escalada en aquesta zona quedarà lliure a partir del 31 de maig de 2008.
S'informarà en el cas que es pugui tornar a escalar abans de la data esmentada.Per a la conservació de la fauna amenaçada i després de constatar l'inici de la seva reproducció en la zona del Serrat dels Pollegons, temporalment no es permet l'escalada en totes les vies situades a l'oest de la canal de l'Artiga Alta (en sentit ascendent a mà esquerra).
L'escalada en aquesta zona quedarà lliure a partir del 15 de juny de 2008. S'informarà en el cas que es pugui tornar a escalar abans de la data esmentada.L'estudi de la nidificació de rapinyaires que es va fer la temporada anterior (hivern/primavera 2007), va posar en evidència el fracàs reproductiu de les parelles que nidifiquen en aquestes zones, ja que durant el procés de la posta i incubació dels ous es van escalar vies que afectaven directament als nius provocant el seu abandonament.
Paret dels Diables
Per a la conservació de la fauna amenaçada i després de constatar l'inici de la seva reproducció en la zona de la Paret dels Diables, queda regulada l'escalada temporalment fins el 15 de juny a les vies compreses entre la via Sendero Luminoso i la via Flip Matinal ambdues incloses.
Cap del Gat o Tossal de Mullapans
Per a la conservació de la fauna amenaçada i després de constatar l'inici de la seva reproducció en la zona del Cap de Gat o Tossal de Mullapans, queda regulada l'escalada temporalment fins el 31 de maig a les vies situades entre la via Uranian Cirkus i la via Kale Borroka, ambdues incloses.
En el cas que aquestes regulacions es puguin aixecar abans de les dates previstes, es farà saber amb la major immediatesa.

Per a qualsevol dubte o per a més informació podeu trucar a les oficines del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat 93.835.06.44. El vostre respecte per aquesta regulació i la col·laboració en la conservació del Parc Natural ens beneficia a tots.

No hay comentarios: