domingo, 1 de febrero de 2009

XI Ruta del Tres Monestirs




El proper diumenge 8 de Març es celebrarà la XI Ruta dels Tres Monestirs. La ruta recorre els 53 km que hi ha des del monestir de Sant Cugat fins al de Montserrat passant pel monestir de Sant Llorenç del Munt. La ruta és una trobada d'excursionistes i segueix camins històrics i emblemàtics.


Entitats organitzadores: Centre Excursionista de Terrassa, el Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, el Club Muntanyenc de Terrassa, el Club Muntanyenc de Sant Cugat, la Unió Excursionista de Sabadell, el Club Falcons de Sabadell, la Unió Excursionista de Matadepera i el Centre Excursionista de Mura.

Itinerari
La sortida serà el diumenge dia 8 de març de 5.00 h a 7:00 h del matí, al recinte del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

L'arribada de la caminada estarà situada a la plaça del monestir de Montserrat, de les 14 h a les 19.30 h. Un grup de l'organització tancarà la Ruta tot coincidint amb l'horari de tancament de cada control, que serà estrictament l'indicat en el llibre de ruta. Seran neutralitzats tots els participants que hi arribin amb posterioritat.

L'itinerari estarà senyalitzat de la manera següent: De Sant Cugat del Vallès fins al coll de les Onze Hores cal seguir els senyals de pintura blanca i groga del PRC-31 (Camí dels Monjos). Del coll de les Onze Hores, passant pel monestir de Sant Llorenç (La Mola), cova del Drac, l'Obac i fins arribar al km. 47 (prop de l'estació de Vacarisses) hi haurà cartolines de color blanc i groc amb la inscripció "Ruta dels Tres Monestirs". Des d'aquí fins al monestir de Montserrat, caldrà seguir els senyals de pintura blanca i vermella del GR-96 (Camí Romeu a Montserrat).

Inscripcions
La inscripció es podrà formalitzar entre el 23 de Febrer i el 6 de març, a les secretaries de les entitats organitzadores.
També es podrà fer, fins el dia 5 de març, mitjançant l'ingrés del seu import a un compte de "la Caixa".
A fi de facilitar la rapidesa al control de sortida cal fer les inscripcions individuals, amb nom i cognoms.

El preu de la inscripció, que és de 16,50eu, inclou també l'assegurança de la FEEC per 1 dia. Els/les participants que en finalitzar la ruta, en el control d'arribada, demostrin que ja disposaven d'assegurança, tindran dret a la devolució d'1,50eu.

En el moment de formalitzar la inscripció, els participants que ho desitgin podran treure el corresponent tiquet de "tornada", el qual serà lliurat al conductor de l'autocar en pujar-hi. El preu del tiquet de tornada és de 9,00eu. Les inscripcions fetes a "la Caixa" que vulguin tiquet d'autocar hauran de fer constar "autocar".







L'organització es reserva el dret, en cas de no haver arribat als 600 participants, d'admetre inscripcions a la taula de sortida al preu de 18,00eu.

En formalitzar la inscripció es lliurarà als participants un llibre on constarà la situació dels controls, horaris i el recorregut a seguir.

Fotos CMT terrassa edicio 2007