miércoles, 2 de julio de 2008

Montserrat acull el curs d’iniciació a l’escalada de "Dona i Esports"

El passat cap de setmana del 28 i 29 de juny van tenir lloc les primeres jornades del curs d’iniciació d’escalada, incloses al programa “Dona i Esport de Muntanya 2008”, amb una participació de 15 noies que van poder gaudir de l’escalada a Montserrat.
En aquests dos dies, les participants van prendre el primer contacte amb l’escalada, al rocòdrom del Prat i en algunes vies de l’escola de montserratina, combinant sessions pràctiques amb algunes xerrades teòriques. Fins ara, en el curs s’ha explicat la tècnica dels nusos bàsics, l’assegurança amb politja i el ràpel, a més, s’han aprofitat els dies per escalar el màxim possible.
La nit es va passar al
refugi de Santa Cecília, amb molt bon ambient i una sobretaula, a l’exterior, amb la fresca del vespre. Tot i les temperatures elevades del cap de setmana no es va passar excessiva calor i es va poder gaudir de dos dies intensos i profitosos. Ara les participants recuperen forces per poder afrontar els nous reptes de les properes sessions del curs que tindran lloc el proper cap de setmana del 5 i 6 de juliol.

No hay comentarios: