jueves, 19 de junio de 2008

Torna el RAID EGAN (20/07/08 Bellprat)

Amb la intenció de continuar la línia dels darrers deu RAIDS (Orpí, La Llacuna, Sant Martí de Tous, Vallbona d´Anoia, Castellolí, Copons, Carme , Capellades, Pujalt, Igualada i Sta. Margarida de Montbui) enguany l´Espeleo Grup Anoia (EGAN) torna a organitzar el RAID EGAN COMARCA DE L´ANOIA, en aquest cas a la població de Bellprat.

Podrà participar-hi tothom que sigui major d´edat en equips de tres persones (o menor amb autorització).


El Raid es realitzarà el 20 de Juliol del 2008 a Bellprat.


La sortida es realitzarà a les 7:30 h al polisportiu de Can Passanals.
Totes les activitats seran controlades per monitors de l´EGAN, que donaran les indicacions per com dur-les a terme i vetllaran per la seguretat.
És imprescindible portar la llicència federativa i el DNI el dia del RAID.
El nombre màxim d´equips serà de 40.
El recorregut serà de 20 - 22 km aprox. i principalment per pistes, camins i senders.
Les activitats consisteixen en ràpels, tirolina, pont de mico, espeleologia, barranquisme, escalada, activitat aquàtica, prova de força/destresa i orientació en BTT i a peu .

Les inscripcions es podran dur a terme entre el 15 de juny i el 13 de Juliol de 2008.

Reglament:

Els criteris organitzatius són la no competitivitat, estar oberts a tothom qui vulgui participar-hi (en equip de tres persones), donar a conèixer racons de la comarca de l´Anoia (en concret del municipi d´Igualada i rodalies) i promocionar i fer possible la pràctica de les activitats que l´EGAN realitza: espeleologia, barranquisme, alpinisme, senderisme i escalada.

Els drets d´inscripció inclouen, dinar, avituallaments, samarreta de participació i premis per a tots els participants.

El preu de l´inscripció és de 25 € pels socis, de 30€ pels no socis i federats (FEEC modalitat D / FCE modalitat plus), i un suplement de 11 € pels no socis i no federats per la FEEC o la FCE. El preu del dinar pels acompanyants serà de 10 € pels adults i 6 € pels nens.
Per participar cal portar roba adient: banyador; arnés homologat amb vuit, mosquetó de seguretat, bagues d´ancoratge amb mosquetons, frontal; són recomanables els peus de gat; motxilla per portar-ho tot al llarg del RAID; bicicleta per equip, casc i dos mòbils (equip a peu i bici).

Per mes informació i inscripcions a: www.egan.cat

No hay comentarios: