jueves, 17 de julio de 2008

Aquet dijous dia 10 de Juliol, cap al Vermell !!!

Com cada dijous a la tarda alguns dels membres del Geim anem a escalar, avui sense el Xavi que és quí es coneix Montserrat pam a pam.

Som en Javi, en Jordi i jo, en Juanjo, que sense la ajuda del mestre ens follegem el llibre per mira quines vies podem fer. Prenent un cafè, finalment ens decidim per anar al vermell del xicarró on hi ha vies molt assequibles (concretament al sector C)
El Vermell del xicarró és una concorreguda franja on conviuen vies de diversa dificultat i varietat de tècniques, per escaladors de tots els nivells que els hi agradi el sol, la bona temperatura, les aproximacions curtes i inclús escalar fins hi tot amb pluja. Actualment, degut a la gran afluència d'escaladors algunes vies rellisquen.
El accés es realitza des de l’aparcament del vermell, agafant el evident camí de la dreta que esta marcat amb pintura blanca (de 15´ a 30´)

Una vegada a peu de via ens posem el material i cap amunt. Començarem per la via 21 anomenada "sensa nom". Tot seguit les vies 20,"El beso de la flaca", la 19 (?), la 18, "M´abstinc" i per finalitzar i treballar una mica més la 17, "hi ha marro".
Una vegada finalitzada la jornada i tots esperant el pròxim dijous, cap a casa que avui ja es tard. Ah, i sense fer la paradeta per pendre una cervesa, com és costum.






No hay comentarios: